Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@04:08:28 GMT

اهمیت و ویژگی لوگو در هویت برند و باز طراحی لوگو

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۵۴۸۷۹

اهمیت و ویژگی لوگو در هویت برند و باز طراحی لوگو

هویت برند شامل عناصر قابل مشاهده است که باعث تشخیص و شناسایی سازمان در ذهن مصرف کننده می شود. هویت برند نشان می دهد که یک سازمان می خواهد چگونه در بازار شناخته شود و تردیدی نیست که یک برند به واسطه هویت خود می تواند بی همتا و بی مانند جلوه کند. هویت برند مجموعه ای از پیوندهای کارکردی و عقلانی با برند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پیوندها، دلیلی برای خرید یا اقدام مخاطب نیستند، بلکه محبوبیت و تمایزی غیر قابل تکرار را ایجاد می نمایند. این پیوندها می توانند شامل یک علامت منحصر به فرد، رنگ ها نشان تجاری، لوگو و مانند آن باشند. هویت برند همه آن چیزی است که برندها می خواهند آن گونه متصور شوند. مطالعات اخیر نشان می دهد، با توجه به پویایی شدید محیط و در حال تغییر بودن دائمی آن، هویت برند نیز باید پویا بوده و در طی زمان توسعه یابد. هویت برند فرایندی کاملا پویا است که باید با گذشت زمان و تعامل دو جانبه مدیران و سایر عناصر اجتماعی (مانند مصرف کنندگان) آن را توسعه داد.

با توجه به بررسی و تحلیل نظریه های مرتبط می توان نتیجه گرفت تغییرات لوگو، زیر چتر بازسازی برند قرار می گیرد. از بررسی نظریات موجود این گونه حاصل شد که تغییرات در برند یا بازسازی برند ممکن است در نام، شعار یا لوگوی یک سازمان صورت گیرد. البته نام برند نباید تغییر کند مگر در موارد خاص مانند خلاصه سازی نام لوگو و همچنین شعار برند باید تغییر کند، تا بار احتیاجات استراتژی برند را به دوش بکشد، این به دلیل آن است که شعار می تواند برای بیان های کوتاه فروش به کار برده شود. از آنجا که نام و لوگوی یک برند برای نشان دادن و حفظ کردن پیوستگی آن برند به کار برده می شوند، باید در تغییرات خود بسیار محتاط باشیم و با دانش قبلی عمل نمایم.

اما نکته مهم آن است که با وجود تمام واکنش های مختلف مخاطبان برند، بیشتر شرکت ها به صورت دوره ای لوگوهای خود را به دلیل تازه نگه داشتن و نشان دادن چهره مدرن از خود، باز طراحی می نمایند.

چرا طراح لوگو حرفه ای

به دلیل زیادی یک سازمان در طول عملکرد برند خود، دست به تغییراتی در لوگو می زند که اصولا هزینه های زیادی را نیز به دنبال دارد و پژوهش ها نشان می دهد اکثر برندهای معتبر جهانی، بارها دست به باز طراحی لوگوی خود زده اند. دلایل باز طراحی لوگو و دسته بندی آنها در دو گروه اصلی: 1- بازطراحی لوگو در راستای تغییراتی در هویت برند، و 2- بازطراحی لوگو در راستای اصلاح تصویر برند، نتیجه می گیرد که باز طراحی لوگو، تنها امری هنری و سلیقه ای نبوده، بلکه دلایل مشخص و هدف مندی را در راستای موفقیت و اهداف یک برند دنبال می نماید. باید اضافه نمود این دسته بندی می تواند دید طراحان گرافیک را در راستای شناخت زمان باز طراحی لوگوی یک برند و چرایی دلایل تغییرات یک لوگو در روند رشد یک برند وسیع نماید و نیز به برندهای داخلی این مجال را دهد تا با در نظر داشتن نیازهای برند خود و دلایلی مشابه، به باز طراحی لوگوی خود بپردازند.

بررســی شــرایط حــال حاضــر یــک برند و دلیل مشــخص داشــتن بــرای باز طراحــی لوگو،  از وظایف تیم باز طراحی لوگو اســت تا بتوانند در راســتای اهــداف و نیازهــای یــک برنــد مفیــد بــوده  و عملکــردی مشــخص را دنبــال نماینــد.

و این امر وابسته به طراح گرافیک است که با دانش خود و با کنترل تغییرات در باز طراحی لوگو حرفه ای، کمترین آسیب را به برند و مخاطبان آن برساند.

 

دلایل باز طراحی لوگو:

باز طراحی لوگو

در راستای بازتاب تغییراتی در هویت برند

باز طراحی لوگو

در راستای اصلاح تصویر برند

تغییر در کلیت و ماهیت برند

توسعه، تغییر و یا به روز رسانی تصویر برند

ادغام/ جداسازی دو برند

جوان سازی برند

تغییری در نام برند

تغییر یا به روز رسانی هویت بصری برند

تغییر در جوهره برند

تغییر در سلیقه تصویری مخاطبان برند

تغییر در ساختار مالکیت برند

تغییر در موقعیت رقابتی

تغییر در استراتژی های سازمانی

تغییر، توسعه و تکمیل شخصیت برند

تغییر در موقعیت، ارزش و یا جایگاه برند

هماهنگی لوگو با شخصیت برند

تغییر یا توسعه قابلیت های برند

نمــاد پــردازی و حاشــیه نویســی و محتواســازی در راســتای ســاخت تصویــر برنــد جدیــد در ذهــن مخاطب

تغییر در سرویس ها، خدمات یا محصولات

در جهت روشن سازی ارزش گذاری برند

تغییر در تاکتیک های بازار

مدرن و نو جلوه دادن برند

هماهنگی برند با تکنولوژی و علم روز

کاهش اشتباه گرفته شدن لوگو با دیگر علائم شهری

 

در این راستا کانون آگهی و تبلیغات رسانه هنر برتر به عنوان مجری خدمات تبلیغاتی و برندینگ می تواند مشاوره های لازم جهت تبلیغات و بازاریابی برای فروش بهتر خدمات و محصولات به شما ارائه دهد و همچنین برای اجرا با تیم حرفه ای و خلاق و همکاری با چاپخانه های حرفه ای شمار را برای رسیدن به هدفتان که ثبت و ماندگاری در ذهن مخاطب تان است یاری دهد. از دیگر خدمات این کانون تبلیغاتی برای کسب و کارهای در شهر تهران می توان به طراحی لوگو در تهران و کل استان ها به صورت سفارش آنلاین و هم چنین طراحی برند و طراحی لوگو در اصفهان برای همشهری های اصفهانی می باشد. اگر برای باز طراحی لوگو یا برند و یا حتی خلق لوگو و طراحی برند جدید برای کسب و کار خود نیاز به راهنمایی و مشاوره دارید می توانید با رسانه هنر برتر تماس بگیرید.

اطلاعات تماس رسانه هنر برتر:

۰۳۱۳۶۶۳۳۶۱۰ 

09133055156

www.saynadesign.com

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: طراحی لوگو هویت برند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۴۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند

ایتنا - بر اساس پیش‌بینی‌های متا، در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، ممکن است حتی آگهی دهندگان بیشتری به سمت پلتفرم‌های متا، یعنی فیس‌بوک و اینستاگرام جذب شوند.
کاربران بزرگسال تیک‌تاک در ایالات متحده به طور متوسط ۵۴ دقیقه در روز را در این برنامه صرف می‌کنند که بیشتر از زمان صرف شده در اینستاگرام، اسنپ چت و یوتیوب است.

اگر تیک‌تاک مسدود شود، این پلتفرم‌ها به همراه سایر شبکه‌های اجتماعی، فرصت مناسبی برای جذب مخاطب بیشتر خواهند داشت.

بر اساس پیش‌بینی‌های متا، در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، ممکن است حتی آگهی دهندگان بیشتری به سمت پلتفرم‌های متا، یعنی فیس‌بوک و اینستاگرام جذب شوند.

اما هیچ‌کس نمی‌داند که کاربران، به‌ویژه جوانانی که ارزش اصلی تیک‌تاک را نشان می‌دهند، آیا به اینستاگرام منتقل خواهند شد یا برنامه‌های جدیدتر توجه آنها را جلب خواهند کرد؟

در اینجا نگاهی به برخی از جایگزین‌های قابل توجه تیک‌تاک داریم:
  اینستاگرام
متا ید طولایی در تکرار خدمات رقابتی با درجات مختلف موفقیت دارد.
در این زمینه، ویژگی «استوری» اینستاگرام که به افراد امکان می‌دهد عکس‌ها و ویدیوهایی را که در عرض 24 ساعت منقضی می‌شوند به اشتراک بگذارند، مشابه اسنپ چت است.

متا همچنین در سال 2018 یک اپ مشابه تیک‌تاک Knockoff به نام Lasso راه‌اندازی کرد، اما در سال 2020 آن را تعطیل کرد.

سپس اینستاگرام Reels را راه‌اندازی کرد، یک فید شبیه به تیک‌تاک از ویدیوهای کوتاهی که کاربران می‌توانند ایجاد کنند یا در آن اسکرول کنند.

آمارها ثابت می‌کنند که اینستاگرام  بسیار محبوب است، اما آیا می‌تواند جایگزین تیک‌تاک شود؟

در حالی که بسیاری از تولیدکندگان محتوا در هر دو پلتفرم پست می‌گذارند، برخی کارشناسان می‌گویند بعید است که کاربران جوان‌تر به سرویس دیگری که توسط والدینشان محبوب شده است مهاجرت کنند. توانایی تیک‌تاک در ارائه محتوای سرگرمی در دنیای رسانه‌های اجتماعی بی‌نظیر است.
    یوتیوب
در حالی که تیک‌تاک بیشتر مورد توجه کاربران قرار می‌گیرد، یوتیوب همچنان بر توجه نوجوانان آمریکایی بین 13 تا 17 سال تاکید دارد.

در سال 2020، اندکی پس از اینکه هند تیک‌تاک را ممنوع کرد، گوگل سرویس YouTube Shorts را راه‌اندازی کرد که به کاربران اجازه می‌دهد تا مانند تیک‌تاک، ساعت‌ها ویدیوهای کوتاه را تماشا کنند.

مانند Reels، بسیاری از ویدیوهای وایرال شده، در اصل از تیک‌تاک یا از سازندگان محتوا هستند که در چندین پلتفرم مختلف به اشتراک می‌گذارند.

با این حال، یوتیوب هنوز به خاطر ویدیوهای با فرمت طولانی‌تر شناخته می‌شود، بنابراین ممکن است تنوعی که کاربران تیک‌تاک به دنبال آن هستند را نداشته باشد.
  اسنپ‌چت
اسنپ‌چت در سال 2011 راه‌اندازی شد. از آن زمان اگرچه افراد مسن کمتر وارد اسنپ چت شده‌اند، اما همچنان در بین نوجوانان و جوانان بسیار محبوب است. علاوه بر ویژگی ناپدید شدن ویدیو، این شرکت «اسنپ چت Spotlight» را در سال 2020 راه‌اندازی کرد، همان سالی که هند تیک‌تاک را ممنوع کرد.

این ویژگی با ضربه زدن روی نماد مثلث کناری در پایین صفحه قابل دسترسی است و طبق گفته اسنپ‌چت، بدون توجه به اینکه چه کسی آنها را ساخته است، خنده دارترین عکس‌ها را وایرال می‌کند.

    پلتفرم‌های دیگر
استارت‌آپ‌های جدیدتر مانند Triller جایگزین‌های بالقوه‌ای با ویژگی‌های محبوب تیک‌تاک ارائه می‌کنند.

Triller که توسط یک شرکت مستقر در هنگ کنگ خریداری شده است، به دلیل موزیک ویدیوهای خود بسیار محبوب است و سعی کرده است کاربران تیک‌تاک را به پلتفرم خود جذب کند.

اما پایگاه کاربری آن با رقبای خود بسیار متفاوت است و به نظر می‌رسد که محتوای متنوع کمتری ارائه می‌دهد.

Zigazoo شبکه اجتماعی محبوب کودکان است. از آنجایی که سازندگان Zigazoo  با در نظر گرفتن علایق بچه‌ها ایجاد شده‌اند، همانطور که انتظار می‌رود محتوا مناسب کودکان است و برای استفاده با والدین در نظر گرفته شده است.

اما از آنجایی که ممنوعیت تیک‌تاک هنوز نامشخص است، احتمالاً رقبای جدید و بهتری در ماه‌ها و سال‌های آینده ظاهر خواهند شد و مالک تیک‌تاک، بایت‌دنس، گزینه‌های قانونی خود را برای ادامه فعالیت این برنامه در ایالات متحده اعمال می‌کند.

در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، کاربران ممکن است آن ۵۴ دقیقه اضافی را هدیه‌ای برای گذراندن زمان دور از شبکه‌های اجتماعی و گوشی هوشمند، با دوستان و خانواده یا ورزش در نظر بگیرند!

دیگر خبرها

  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • هشدار امیر دریادار سیاری درباره تلاش «دشمنان» برای «کنترل اذهان جوانان ایران»
  • دریادار سیاری: دسترسی به دریا یک منبع بسیار مهم برای تولید قدرت و ثروت است
  • نقاب پشت نقاب
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • اهمیت کادرسازی و تربیت نیروهای متخصص در آموزش و پرورش
  • (عکس) تصویری جذاب از انبار رنو در تهران در دهه ۵۰
  • شرکت هسل دیزاین
  • طراحی پروژه تنیاتاون، شهرکی شناسنامه دار در سلمان شهر توسط پلتفرم طرح تو طرح
  • پیشنهاد‌های مالی وسوسه کننده به شمسایی برای مصرف برنج + فیلم