Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،لوگوی BBC 1.8 میلیارد دلار قیمت دارد. به همین خاطر است که زمانی که یک شرکت تصمیم به تغییر لوگوی خود می گیرد باید خیلی دقت به خرج دهد. و این تنها یک ریسک اقتصادی نیست چرا که اگر لوگو به درستی طراحی نشود، برند ممکن است هویتش را از دست بدهد. خوشبختانه برخی شرکت های مشهور این ریسک را کرده اند و بعد از مدتی به لوگوی‌شان سر و شکل مدرن تری داده اند که در Bright Side نگاهی به ۱۵ نمونه از آن ها می اندازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱- توئیتر

لوگوی معروف توئیتر بعد از چند طراحی و بازطراحی در سال ۲۰۱۲ مورد استفاده قرار گرفت. در طراحی این لوگو از کلیپ آرت های طراحی شده توسط گرافیست انگلیسی، سایمون آکسلی استفاده شده است.

۲- اپل

عمر لوگوی نخست اپل که آیزاک نیوتن را نشان می داد، کوتاه بود. آن طرح که توسط ران وین خلق شده بود تنها یک سال پس از ظهورش با لوگویی که امروزه می شناسیم جایگزین شد. لوگوی اپل چندین بار رنگ عوض کرد و در نهایت بر روی مشکی توافق شد.

۳- کنن

لوگوی اوریجینال کنن، از سال ۱۹۳۴ یک بوداسَف را نشان می دهد و البته با دیکته ای متفاوت نوشته می شد. در سال ۱۹۵۶ لوگوی قرمز جدید مورد استفاده قرار گرفت.

۴- آمازون

این شرکت که توسط جف بزوس بنیانگذاری شده است با هر تغییر لوگویش را ساده تر کرده است. در آغاز، نشانی وبسایت شرکت نیز در لوگو لحاظ شده بود. در سال ۲۰۰۰، com حذف شد و فلشی a را به z متصل کرد که نشانگر نوع کسب و کار شرکت است (حروف الفبای انگلیسی و کتاب).

۵- نینتندو

از سال ۱۸۸۹ تا ۱۹۵۰ لوگوی نینتندو به زبان ژاپنی نوشته شده بود. بعد در سال ۲۰۱۶ لوگوی کنونی با نوشته ی انگلیسی جایگزین لوگوی پیشین شد.

۶- فورد

از زمان رونمایی از اولین لوگوی کمپانی فورد تا کنون، ۱۰ بار لوگوی این شرکت دستخوش تغییر شده و در حال حاضر هم لوگوی آبی رنگ کنونی که شبیه پلاک طراحی شده مورد استفاده قرار گرفته است.

۷- برگر کینگ

این رستوران زنجیره ای چندملیتی امریکایی کارش را با نام «اینستا برگر کینگ» و لوگوی بیرنگ خورشید در حال برآمدن در سال ۱۹۵۳ شروع کرد. بعدتر این شرکت از صاحب اولیه اش خریداری شد و به برگر کینگ تغییر نام داد و در لوگوی جدیدش از طرح های پر رنگ و آب تر استفاده کرد. لوگوی کنونی از ۲۱ دسامبر ۲۰۲۰ مورد استفاده قرار گرفته است.

۸- آدیداس

آدیداس لوگوی کنونی این شرکت را از یک برند فنلاندی تولیدکننده ی کفش های ورزش خریداری کرد. شرکت فنلاندی از این لوگو در محصولات شان در طول المپیک تابستانی ۱۹۵۲ استفاده کرده بود. سال ها بعد در ۱۹۹۰ این شرکت که توسط آدولف داسلر بنیان نهاده شده بود، لوگوی ۳ خطی طراحی شده توسط پیتر مور را رونمایی کرد.

۹- ایکیا

مدت هاست که ایکیا رنگ های زرد و آبی را ـ که رنگ های پرچم سوئد، کشور مبدا این برند هستند ـ جایگزین قرمز و سفید لوگوی اولیه کرده است.

۱۰- مک دونالد

مک دونالد که یکی از شناخته‌شده‌ترین لوگوهای جهان را دارد در سال ۱۹۶۲ قوس های طلایی را به لوگویش اضافه کرد. لوگوی اولیه که متن محور بود در سال ۱۹۴۰ رونمایی شده بود.

۱۱- پپسی

نوشیدنی ای که حالا آن را با نام پپسی می شناسیم در آغاز «Brad’s Drink» (نوشیدنی برَد) نام داشت و بعد در سال ۱۸۹۸ به «پپسی کولا» تغییر نام داد. در همان سال بود که لوگوی قرمز رنگ آغاز به کار کرد و تا سال ۱۹۰۵ مورد استفاده قرار گرفت. نام نوشیدنی دوباره در سال ۱۹۶۱ به «پپسی» تغییر کرد.

۱۲- ادوبی

لوگوی کنونی ادوبی از ماه مه ۲۰۲۰ مورد استفاده بوده است. حرف A توسط ماروا وارناک، گرافیستی که همسر یکی از بنیانگذاران شرکت است، طراحی شده است.

۱۳- لِیز

لوگوی شرکت لیز با آغاز به کار این شرکت در سال ۱۹۴۰ رونمایی شد اما بعد از مدتی از قابلمه ی قرمز رنگ به روبان قرمز پیچیده شده دور خورشیدی زرد تغییر یافت.

۱۴- مایکروسافت

اولین لوگوی مایکروسافت ۵ سال دوام آورد؛ از سال ۱۹۷۵ تا ۱۹۸۰. پنجمین لوگوی این شرکت، یعنی لوگوی کنونی در سال ۲۰۱۲ متولد شد و در آن ۴ رنگ استفاده شده بود که اشاره ای به ۴ محصول عمده ی شرکت بود: ویندوز (آبی)، آفیس (قرمز)، اکسل (سبز) و بینگ (زرد).

۱۵- استارباکس

والری اونیل، سخنگوی استارباکس در سال ۲۰۰۶ توضیح داد که تصویر لوگو یک پری دریایی است. از زمان لوگوی اوریجینال این شرکت در سال ۱۹۷۱ به بعد، تصویر لوگو ۳ بار تغییر کرده است. در لوگوی کنونی، کلمه ها حذف شده اند.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برند لوگو مورد استفاده قرار طراحی شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۳۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند

ایتنا - اینستاگرام می‌گوید در صورت شناسایی دو محتوای یکسان، فعالانه کلیپ «اصلی» را جایگزین ریل‌های بازنشرشده خود می‌کند. اکانت‌هایی که ریل‌های بازنشرشده را به اشتراک می‌گذارند نیز با برچسب برجسته‌ای که خالق اصلی را تگ می‌کند جریمه خواهند شد. اینستاگرام در حال بازنگری الگوریتم توصیه خود برای ریلز (Reels) است تا «محتوای اصلی» را تقویت کند، تصمیمی که پیامدهای قابل‌توجهی برای اکانت‌های جمع‌آوری‌کننده و کسانی خواهد داشت کار سایر کاربران را بازنشر می‌کنند. این شرکت همچنین در تلاش است تا شیوه رتبه‌بندی ریلز را تغییر دهد تا اکانت‌های کوچکتر از امکان توزیع بیشتری در این اپ بهره‌مند شوند.
 
به گزارش ایتنا، این شرکت در یک پست وبلاگ خود که این تغییرات را اعلام کرد گفت که در تلاش است تا سیستم رتبه‌بندی خود را «تصحیح» کند تا اکانت‌هایی که دنبال‌کنندگان کمتری دارند آسانتر بتوانند فعالیت خود را گسترش دهند. این شرکت اینگونه توضیح داده است که «از لحاظ تاریخی، به‌دلیل نحوه رتبه‌بندی محتوا، تاکنون به این صورت بوده است که آن دسته از تولیدکنندگان محتوا که دنبال‌کنندگان  و بازنشرکنندگان زیادی داشته‌اند بیشتر از تولیدکنندگان محتوای اصلی و کوچک‌تر دسترسی‌پذیری بیشتری به توصیه‌ها داشته‌اند. ما فکر می‌کنیم که اصلاح این وضعیت مهم است تا به همه تولیدکنندگان محتوا فرصت برابر بیشتری برای جذب مخاطبان جدید داده شود».
 
دقیقاً مشخص نیست که اینستاگرام چگونه توصیه‌های خود را تغییر می‌دهد تا آنها را «برابرتر» کند، اما می‌توان حدس زد که این الگوریتم دیگر اکانت‌های دارای فالوورهای بیشتر را در اولویت قرار نخواهد داد. این تغییر «طی ماه‌های آینده» اعمال خواهد شد، بنابراین ممکن است مدتی طول بکشد تا تولیدکنندگان محتوا اثرات این به‌روزرسانی را ببینند.

 
با این حال، تغییرات این اپ در مورد محتوای اصیل (original content) ممکن است بسیار فوری‌تر اجرائی شود. اینستاگرام می‌گوید در صورت شناسایی دو محتوای یکسان، فعالانه کلیپ «اصلی» را جایگزین ریل‌های بازنشرشده خود می‌کند. اکانت‌هایی که ریل‌های بازنشرشده را به اشتراک می‌گذارند نیز با برچسب برجسته‌ای که خالق اصلی را تگ می‌کند جریمه خواهند شد.
 
البته این شرکت می‌گوید این تغییرات مشمول تولیدکنندگان که تغییراتی «قابل‌توجه» مانند صداگذاری یا کلیپ‌های واکنشی در محتوای اصلی ایجاد کرده‌اند، و همچنین پست‌ها «به‌طور جدی ویرایش شده‌اند تا به میم (meme) تبدیل شوند»، نخواهد شد.
 
حساب‌های جمع‌آوری که «مکرراً» پست‌های دیگران را منتشر می‌کنند، با شدت بیشتری جریمه خواهند شد. اینستاگرام می‌گوید در صورتی که آنها در 30 روز گذشته 10 بار یا بیشتر محتوای غیراصلی پست کرده باشد، ریل‌های توصیه‌ای را از این اکانت‌ها به کلی متوقف خواهد کرد. این تغییر می‌تواند مانعی بزرگ برای اکانت‌های پرطرفدار جمع‌آوری محتوا شود که کلیپ‌های سایر کاربران را، اغلب به منظور پخش کردن لینک‌های همکاری در فروش و سایر طرح‌ها، به اشتراک می‌گذارند کاهش دهد.
 
توجه داشته باشید که همه این تغییرات در حال حاضر فقط برای ریل‌ها اعمال می‌شود و نه دیگر انواع پست‌ها در اینستاگرام.

دیگر خبرها

  • بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند
  • مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد
  • شکایت کاربران از هشدارهای آیفون
  • تغییر نام‌هایی که به دل هواداران نمی‌نشیند/ «ریشه» تغییر نمی‌کند
  • تغییر نام استقلال و پرسپولیس ربطی به وزارت ورزش ندارد | تمام شد؛‌ شما دیگر هیچ مسئولیتی ندارید
  • توافق خصوصی‌سازی و هلدینگ خلیج فارس بر تغییر نام استقلال
  • احمد مسجدجامعی: در اوایل انقلاب، بسیاری از مهم‌ترین مشاغل از جمله ریاست‌جمهوری، نخست‌وزیری و نمایندگی مجلس و استانداری بحق در اختیار معلمان بود/ از اقدامات نابخشودنی سال‌های اخیر، تغییر نام دانشگاه تربیت معلم است
  • (عکس) تصویری جذاب از انبار رنو در تهران در دهه ۵۰
  • تغییر نام استقلال کِی و طی چه مراحلی انجام می‌شود؟
  • رونمایی از استراتژی آینده چری EXEED در نمایشگاه خودرو پکن