Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اینجا با معرفی فونت‌های مخصوص بازی‌های معروف از جمله فونت‌های مخصوص کالاف دیوتی و فونت مخصوص پابجی آشنا خواهیم شد.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام ایران فونت، فونت های مخصوص برنامه موبایل؛ اینشات، پیکس آرت، فتوشاپ ۲۰۲۲ و کورل اصولا فونت ها به ۳ دسته نمایشی و تزئینی و خوش نویسی تقسیم می‌شوند.

فونت برای فروش دارم : همکاری با توسعه دهندگان فونت فارسی؛ توانایی طراحی فونت را دارم و آشنایی کاملی با توسعه و طراحی نرم‌افزاری در حوزه دیجیتال کردن فونت را در مهارت‌های خود با رزومه قوی دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای هماهنگی و ارسال آثار با شماره تماس مدیریت سایت ایران فونت در ارتباط باشید.

 میخوام از فروشگاه فونت بخرم: همانطور که فروشنده فونت می‌تواند در پنل خود آمار دقیقی از فروش خود داشته باشد متعاقباً کسانی هم که فونت خریداری می‌کنند می‌توانند یک بار برای همیشه فونت را از حساب کاربری، داشبورد قسمت دانلود آپدیت‌های فونت را به رایگان دریافت کنند.

فونت مخصوص ادیت: فونت مخصوص برای تولید محتوا فونت‌های مخصوص ادیت ویدئو ایران فونت فونت مخصوص تیتر: فونت‌های مخصوص تیترنویسی و بولد بودن فونت‌های بزرگ ایران فونت فونت مخصوص ادوب کانکت:  فونت‌های مخصوص نرم‌افزار(برنامه) ادوب کانکت ایران فونت فونت مخصوص لوگو و تایپ: فونت مخصوص لوگو و لوگوتایپ ایران فونت فونت مخصوص لوگو : فونت مخصوص طراحان گرافیک با رویکرد طراحی فونت ایران فونت فونت مخصوص تایپوگرافی: فونت تایپوگرافی‌های لاتین(انگلیسی) و فارسی ایران فونت

اولین و بزرگترین دایرکتوری منابع فونت با بیش از یک دهه سابقه فعالیت و حامی طراحان "فونت فارسی"

فونت نستعلیق: این نوشته بخش اول مقاله‌یی فونت خوشنویسی است که فارغ از مباحث مهمی چون زیبایی شناسی و چگونگی تغییر و روند آن در طول تاریخ صرفا به ریخت شناسی نوشتار معاصر فارسی خواهد پرداخت. به آن چه نوشته شده باشد نوشتار می‌گویند؛ یا به کلام دیگر، مکتوب کردن و تبدیل کردن آن چه می‌گوییم یا می‌خواهیم بگوییم به کدهایی تصویری و قابل ثبت که سالیانی پس از ساخته شدن زبان اختراع شد.

شما می‌توانید با ورود به سایت ایران فونت از تمامی خدمات باشگاه مشتریان با به روزرسانی مجموعه فونت‌های فارسی بهره‌مند شوید.

فونت نستعلیق شکسته: در نتیجه، آنچه امروز از ریخت شناسی تحریر فارسی در دسترس‌مان است، به جز رساله‌ها و تذکره‌های خوشنویسان سالیان دور و رساله‌هایی ناقص ازفرهنگستان زبان فارسی و رساله های مشابه آن درمورد نگارش فارسی با همان نگاه نگارشی‌شان چیز دیگری در دست نیست.

فونت عربی؛ دانلود رایگان جدید ترین فونت‌ها:

خط عربی: برای خوشنویسی و طراحی فونت عربی، این مقاله به شما کمک می‌کند تا خلاصه‌ای درباره روش و خطوط راهنما که در خوشنویسی فونت عربی و طراحی تایپ فیس‌های عربی استفاده شود و اطلاعات مناسب و راه‌گشایی برای تناسب و هماهنگی حروف فونت عربی ارائه می‌دهد.
این مقاله همچنین برای علاقه‌مندان به تایپوگرافی و کسانی که می‌خواهند طراحی تایپ فیس عربی را بیاموزند، بسیار بسیار مناسب است. مدارس سنتی آموزش خوشنویسی عربی از سه روش آموزشی تناسبات حروف که توسط ابن مقله خوشنویس قرن نهم هجری قمری به وجود آمد، استفاده می‌کنند. این سه روش آموزی عبارت است، روش براساس دایره، روش براساس نقطه‌ها و روش براساس تشابه.

روش براساس دایره: در این روش خوشنویسی، حروف یا بخشی از آن در داخل دایره‌ای که دو قطر عمود بر هم آن ترسیم قرار می‌گیرد و براساس آن هنرمند به تناسبات بین حروف می‌رسد. در واقع قطر دایره مبنایی برای سنجش ارتفاع حرف «الف» است. روش براساس نقطه، این روش مبتنی بر شمارش نقطه‌ها برای رعایت تناسبات بین حروف است. در واقع این مبنای اندازه‌گیری براساس لوزی نقطه که با ضخامت یا همان شش دانگ قلم نوشته شده، به وجود می‌آید. از آنجایی که این روش در بیشتر خطوط عربی استفاده می شود، به تصویر شماره دو نگاه کنید. یادآوری این نکته حائز اهمیت است که مدارس آموزش سنتی خوشنویسی نستعلیق در ایران نیز از روش براساس نقطه‌ ها استفاده می کنند.

این تعداد خطوط راهنمای بیشتر برای ایجاد هماهنگی بین حروف لازم است. طراحی تایپ فیس به روش طراحی و هدف آن بستگی دارد. بنابراین خطوط راهنما برای هر طراح تایپ فیس ضروری و لازم است. در واقع قوانین مشخصی برای تطبیق تایپ فیس عربی و لاتین وجود ندارد.

پس می توان نتیجه گرفت خطوط راهنمای تایپ فیس جایگزین دو شیوه براساس دایره و نقطه ها در خوشنویسی است و دانگ قلم در طراحی تایپ فیس جایگزین سومین روش یعنی همان روش براساس تشابه شده است. دانگ قلم همان ضخامتی است که حروف مجزا با آن نوشته و طراحی می شوند. در الفبای عربی ۱۷ ضخامت قلم وجود دارد که همه الفبا را می سازد. حروف و اجزای منفصل تایپ فیس در مربع خاکستری و بقیه اجزای متصل در مربع سفید قرار گرفته است. اجزای متصل قرار گرفته در مربع‌های سفید براساس اجزا قرار گرفته در مربع‌های خاکستری ساخته می‌شود.

منبع: آکادمی آموزش طراحی فونت‌های فارسی سایت IRAN FONT ایران فونت

✏️ برای خرید فونت و اضافه کردن آن به نرم‌افزارهای مختلف در موبایل و دکستاپ وارد سایت ایران فونت(irfont.ir) شده و فونت مد نظر خودتون رو دانلود و خرید بزنید.

✒️ بنیانگذار سایت ایران فونت، لوگو پلاس، آلت نیوز، یوزر نیوز و ایران نقش : مسلم میان آبی – ۰۹۱۶۲۳۶۲۰۲۳ ارتباط از طریق واتساپ ۰۹۳۶۶۹۱۸۸۳۹

???? آدرس شبکه های اجتماعی ایرانی و خارجی: @iranfont این هشتگ رو دنبال کنید: #ایران_فونت

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گرافيك فونت فونت فارسی ایران فونت طراحی ایران فونت فونت رایگان طراحی تایپ فیس روش براساس طراحی فونت فونت عربی فونت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۱۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد سفر بذرپاش به امارات متحده عربی چه بود؟ 

به گزارش قدس آنلاین، «مهرداد بذرپاش» رئیس طرف ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات در راستای نشست این کمیسیون طی سفری به ابوظبی با «بن الطوق الماری» وزیر اقتصاد امارات و هیاتی از مدیران اماراتی دیدار کرد. دیداری که در نخستین گام با امضای ۲ سند همکاری به کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات رسمیت بخشید.

نشست این کمیسیون که پس از ۱۰ سال برگزار شد، حاصل سیاست‌های دولت سیزدهم، مبنی بر رشد و توسعه تجارت با کشورهای همسایه است که به گفته وزیر راه و شهرسازی، با جدیت و عزمی که این نشست برای مدیران دو طرف ایجاد کرده، می‌توان به رشد تجارت بین دو کشور تا سطح ۳۰ میلیارد دلار امیدوار بود.

همچنین طی این نشست، اسناد همکاری مختلفی که در نشست‌های مختلف بین مسوولان دو کشور برگزار شد، آماده امضا شد که نگاهی به محتوای این اسناد و گفت‌وگوها، خبر از آن می‌دهد که آینده روابط اقتصادی دو کشور، بیش از پیش روشن خواهد بود و نیت بدخواهان تجارت پررونق در خاورمیانه به عمل منتهی نخواهد شد.

یکی از مهمترین تفاهم‌هایی که در این نشست انجام شد، موضوع تسریع در انجام مذاکرات و نهایی کردن اسناد همکاری مبادله شده در حوزه‌های مختلف اقتصادی بین دو کشور بود. ایجاد کمیته اقتصادی و بازرگانی با مسوولیت وزارت صمت ایران و وزارت تجارت خارجی امارات با عضویت سایر دستگاه‌ها در جهت تسهیل همکاری‌های تولیدی و بازرگانی، دانش‌بنیان، فناوری‌های برتر در حوزه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی از دیگر سرفصل‌های گفت‌وگو در این نشست بود.

یکی دیگر از تفاهم‌های نشت مذکور، ایجاد و تعیین تیم مشترک کاری در زمینه همکاری‌های صنعتی و گازی بود که این مساله می‌تواند نقشی مهم در اقتصاد هر دو کشور داشته باشد.

سرمایه‌گذاری نهادهای مالی و بانک‌های معتبر اماراتی در بورس بین‌الملل مناطق آزاد ایران و سهام‌داری در این بورس از دیگر محورهای این نشست بود و به نظر می‌رسد این مساله، در صورت محقق شدن، بخشی از چالش کمبود سرمایه در ایران را جبران خواهد کرد.

همچنین در زمینه تجارت تشکیل صندوق مشترک سرمایه‌گذاری با تعیین یک میلیارد دلار سرمایه‌گذاری اولیه از سوی هر کدام از طرفین، تشکیل کارگروه مشترک بانکی تحت نظارت بانک‌های مرکزی دو کشور و تشویق بانک‌های تجاری به برقراری و گسترش روابط کارگزاری بانکی بین دو کشور و تشکیل بانک مشترک بین دو کشور که موضوعی مورد علاقه‌مندی و تاکید «شیخ منصور بن زاید» معاون و نخست وزیر امارات بود، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

موضوع ایجاد همکاری بین صندوق‌های ضمانت صادرات دو کشور از دیگر محورهای گفت‌وگو با مقامات اماراتی بود که در صورت اجرایی شدن، زمینه را برای افزایش امنیت فعالیت تجار دو کشور فراهم می‌کند.

ضرورت همکاری طرف اماراتی به‌منظور افتتاح حساب بانکی اشخاص حقیقی ایرانی و نیز شرکت‌های به ثبت رسیده در امارات با سهامداران ایرانی و همچنین ضرورت همکاری طرف اماراتی پیرامون امکان استفاده از خدمات بانکی بین‌المللی نظیر اعتبار اسنادی در مناسبات تجاری بین المللی از/ به امارات، از دیگر زمینه‌های نشست مشترک بذرپاش با وزیر اقتصاد امارات بود.

سرمایه‌گذاری اماراتی‌ها در حوزه نفت و گاز نیز در این نشست مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت و حال باید دید که این مساله تا چه حد می‌تواند بازار انرژی منطقه و دو کشور را تحت تاثیر قرار دهد.

ایجاد کنسرسیوم‌های مشترک اجرایی بین شرکت‌های بزرگ مهندسی دو کشور برای اجرای مشترک پروژه‌های عمرانی داخلی و بین المللی به صورت دو یا چند جانبه با توجه به شهرت شرکت‌های ایرانی در کشورهای منطقه و پتانسیل‌های فراوان جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های فنی و مهندسی به ویژه در حوزه عمران و سرمایه‌گذاری مستقیم کشور امارات در حوزه‌های مختلف حمل و نقل و ترانزیت، احداث خطوط ریلی، تامین لکوموتیو، ایجاد بنادر خشک، توسعه بنادر، ساخت و توسعه فرودگاه‌ها (مهرآباد تهران و اصفهان و ساخت شهر فرودگاهی مشهد)، صنعت گردشگری، نفت، گاز، طرح‌های پالایشگاهی، آب شیرین کن، صنایع معدنی و نوسازی صنایع ایران، انرژی‌های نو و ﺗﺠﺪﻳﺪﭘﺬﻳﺮ، ایجاد نیروگاه‌های برقی و پارک‌های ﺧﻮرﺷﻴﺪی، ایجاد و تولید محصولات گلخانه‌ای، دامپروری و شیلات در استان‌های همجوار نیز بخشی دیگر از این گفت‌وگوها را به خود اختصاص داده بود.

در زمینه صادرات نیز، کاهش فرایندهای طولانی اداری امارات بر سر راه کالاهای صادراتی ایرانی به امارات و نیز کالاهای وارداتی و ترانزیتی و ایجاد کمیته مشترک لجستیک به منظور برنامه‌ریزی و تسهیل فرایندهای صادرات و ترانزیت از طریق خاک دو کشور و نیز انجام مذاکرات فنی برای نهایی کردن این برنامه‌ها و ارائه تضمین‌های لازم به سرمایه‌گذاران اماراتی مورد بحث قرار گرفت.

همچنین در این نشست راه آهن ایران برای حمل هرگونه محموله ریل پسند در سطح منطقه و با عبور از ایران از/ به بنادر جنوبی ایران اعلام آمادگی کرد؛ مساله‌ای که می‌تواند به صورت جدی مورد استقبال فعالان اقتصادی و دولت امارات قرار گیرد.

ایجاد و توسعه تبادل دیجیتال داده‌ها به ویژه اسناد حمل و گمرکی به منظور کاهش تشریفات و ایستایی در مبادی ورودی و خروجی، درخواست رسیدگی به مشکل عدم صدور گواهی مبدا از اتاق بازرگانی و همچنین تاییدیه اسناد توسط وزارت امور خارجه امارات برای کالاهایی که فقط توسط امارات تحریم شده و یا کاربری غیرنظامی دارند (هرچند گمرک امارات تاییدیه غیرنظامی بودن کالاها را تایید کرده باشد)؛ نظیر قطعات خودرو یا خودرو سواری که از امارات به ایران صادر و یا از طریق بنادر امارات به ایران صادرات مجدد می‌شود و درخواست اجازه حضور و برپایی غرفه توسط بخش خصوصی ایران در برخی نمایشگاه‌های برگزار شده در مرکز تجارت بین‌الملل دبی (WTC) و ضرورت همکاری این مرکز با طرف‌های ایرانی برای انتخاب مجریان نمایشگاه‌ها به منظور تسهیل حضور شرکت‌های ایرانی از دیگر محورهای این گفت‌وگوها بود که می‌تواند راه‌گشای فعالان اقتصادی دو کشور برای همکاری‌های بیشتر باشد.

بر این اساس می‌توان دریافت که سفر وزیر راه و شهرسازی در راس هیاتی به امارات برای برگزاری نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات، می‌تواند زمینه را برای رشد و توسعه تجارت و همکاری‌های اقتصادی دو کشور ایجاد کند و علاوه بر این فعالان بخش خصوصی در صورت اجرایی شدن تفاهم‌ها می‌تواند با سهولت بیشتری اقدام به تجارت با امارات متحده عربی کنند. موضوعی که بدون شک بر خلاف نیات دشمنان و بدخواهان جمهوری اسلامی ایران خواهد بود و وزیر راه و شهرسازی طی این سفر توانست این نیات شوم را تا حدودی بی اثر کند؛ امری که بدون تردید، مهمترین دستاورد این سفر به شمار خواهد رفت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات متحده عربی چه بود؟ 
  • برگزاری نمایشگاه حمایت از غزه در دانشکدگان هنر‌های زیبای دانشگاه تهران
  • شکست ائتلاف ضدایرانی
  • غافلگیری سایپا برای متقاضیان خودروی ساینا
  • انتقاد از واکنش برخی کشورهای عربی بعداز حمله سپاه به اسرائیل (فیلم)
  • پیشنهاد عجیب برای اهدای زمین‌های ایران به اتباع
  • جاده دو طرفه ایران و روسیه به روایت رسانه عربی
  • جاده دو طرفه ایران و روسیه به روایت رسانه انگلیسی
  • شکلات های مخصوص المپیک تولید شد + نحوه تولید | ویدئو
  • فوت مرموز دختری بعد از مهمانی رفتن با نامزدش