Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@11:26:16 GMT

بهترین سبک طراحی لوگو برای شرکت کدام است؟!

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۶۷۹۳۰

بهترین سبک طراحی لوگو برای شرکت کدام است؟!

آفتاب‌‌نیوز :

به احتمال زیاد اگر هنوز در مرحله طراحی لوگو هستید، ایده‌های بسیاری درباره نماد‌ها یا رنگ‌های مناسب به ذهنتان می‌رسد. آرم‌ها را می‌توان به سه دسته تصویری، نوشتاری و ترکیب این دو تقسیم کرد. در بخش‌های بعدی، بیشتر شما را با این دسته بندی آشنا خواهیم کرد تا بتوانید بهترین آن را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لوگو تصویری

آرم تصویری به شکل‌هایی گرافیکی گفته می‌شود. این شکل گرافیکی باید بتواند هویت و داستان شرکت شما را به مخاطبان انتقال دهد. به عبارت دیگر، مخاطبان باید بتوانند حوزه فعالیت شرکت را با نشانه شما بشناسند.

مزایای لوگوی تصویری

یکی از مهمترین مزایای آرم تصویری این است که به خوبی قادر است خود را در ذهن مخاطبان حک کند. اگر کسب و کاری خدماتی راه اندازی کرده اید، تصویری انتخاب کنید که به خوبی بیانگر آن خدمت باشد و پیام دلخواه شما را به مخاطبان منتقل کند.

نکات مهم در طراحی لوگو تصویری

اگر از راه اندازی شرکت مدت زیادی نگذشته است، احتیاط را فراموش نکنید. منظور ما این است که سعی کنید ابتدا نام خود را به مخاطبان بشناسانید. در بخش قبلی گفتیم که آرم تصویری در ذهن افراد به خوبی حک می‌شود، ولی اگر کسی برندتان را نشناسد این مزیت شامل شما نخواهد شد.

نمونه لوگو تصویری: توییتر، فایرفاکس و بنز.

لوگو مونوگرام

یکی از مهمترین و پرکاربرد‌ترین انواع لوگو، سبک مونوگرام است که زیرمجموعه آرم نوشتاری محسوب می‌شود، به آرمی گفته می‌شود که از یک یا چند حرف اول اسم برند برای طراحی آن استفاده شده است.

مزایای لوگو چند حرفی

اگر نام برند شما طولانی است، آرم چند حرفی می‌تواند آن را کوتاه کرده و به نشانه‌ای ماندگار تبدیل کند. پس اگر از راه اندازی کسب و کار مدت زیادی نگذشته است و می‌خواهید به سرعت در بازار شناخته شوید، چنین آرمی مناسب شماست.

نکات مهم طراحی لوگو مونوگرام

مهم‌ترین نکته این است که به فونت تصویر برند توجه کنید. همچنین اصل سادگی را فراموش نکنید. در کنار رعایت اصل سادگی، نماد بصری برند باید از جذابیت و ماندگاری مناسبی برخوردار باشد. مزیت دیگر این نوع این است که می‌توانید اسم کامل شرکت را با فونتی کوچک‌تر در زیر آرم قرار دهید تا مخاطب بداند این حروف چه معنایی دارند.

نمونه چند حرفی: سی ان ان، ناسا و اچ پی.

لوگو انتزاعی

به این نوع که لوگو مفهومی نیز گفته می‌شود، تصویری مفهومی از برند شما نشان می‌دهد. همانند نوع پیشین، در طراحی آرم انتزاعی از نماد استفاده می‌شود. این نماد ممکن است تصویر محصول یا خدمت شرکت نباشد. این نوع نشانه می‌تواند ویژگی خاصی از کسب و کار شما را به مشتریان نشان دهد.

مزایای لوگوی انتزاعی

شما می‌توانید از ایده‌های بسیاری برای طراحی نوع انتزاعی استفاده کنید؛ زیرا شرکت شما ممکن است ویژگی‌های برتر متعددی داشته باشد که می‌توانید از آن‌ها برای طراحی تصویر برند الهام بگیرید.

نکات مهم در طراحی لوگو مفهومی

ترجیح می‌دهید مخاطبان چه پیامی از نماد بصری برند دریافت کنند؟ همان را در طراحی تصویر برند استفاده کنید. همچنین به جزئیات توجهی ویژه کنید. نکته مهم دیگر این است که نباید مخاطبان در فهم پیام آن با مشکل روبرو شوند. پس حتما با یک طراح حرفه‌ای آرم در این باره مشورت کنید.

مثال لوگو انتزاعی: مایکروسافت، آدیداس و بانک صادرات.

لوگو مسکات

آرم مسکات به آرم تصاویر اشخاص گفته می‌شود. به عبارت دیگر، این شخصیت که می‌تواند انسان یا حیوان باشد برند شما را به مشتریان معرفی می‌کند. چنین آرم‌هایی برای برند‌هایی که می‌خواهند محیطی سالم برای خانواده ایجاد کنند مناسب است.

مزایای لوگوی مسکات

مخاطبان می‌توانند با این نوع صمیمیت بیشتری را احساس کنند. همچنین آرم مسکات در ذهن آن‌ها با سرعت بیشتری حک می‌شود. از آنجایی که چنین نشانه‌ای برای کودکان جذاب‌تر است، برای شرکت‌هایی که محصولات یا خدماتی را برای کودکان ارائه می‌دهند مناسب است.

نکات مهم در طراحی لوگو مسکات

گاهی آرم شخصیت‌ها نمی‌توانند پیام مورد نظر شما را به مخاطبان نشان دهند.

نمونه لوگو مسکات: چی توز، چاکلز و KFC.

لوگو نوشتاری

این نوع که به آن لوگوتایپ نیز گفته می‌شود، از اسم شرکت یا چند یا یک حرف آن در فونتی خاص در طراحی آرم استفاده می‌شود.

مزایای لوگوتایپ

مهم‌ترین مزیت این نوع این است که مخاطبان لازم نیست زمانی برای کشف حوزه فعالیت و برند شما کنند. همچنین نشانه مناسبی برای انواع تبلیغات محسوب می‌شود.

نکات مهم در طراحی لوگو نوشتاری

اگر اسم برند ربطی به حوزه فعالیت ندارد (برای مثال، نام آن کریمی یا احمد است) یا مشهور نیستید، ممکن است مخاطبان در شناخت نماد بصری برند با مشکل روبرو شوند.

نمونه لوگو نوشتاری: گوگل، کوکاکولا و پاناسونیک.

لوگوی ترکیبی

برای طراحی این آرم، تصویری با یک یا چند کلمه ترکیب می‌شود. اگر چنین آرمی طراحی کنید، مخاطبان ارتباط بهتری با برند برقرار خواهند کرد.

مزایای لوگو ترکیبی

از مزایای این نوع می‌توان به انتقال واضح پیام برند به مخاطبان و احتمال بالای حک شدن آن در ذهن مخاطبان اشاره کرد. برند نایک نیز ابتدا چنین آرمی داشت. بعد‌ها با وجود حذف نوشته، مخاطبان توانستند این برند را تنها با تصویر آن شناسایی کنند.

نکات مهم در طراحی لوگو ترکیبی

این نوع نشانه باید به گونه‌ای طراحی شود که در اندازه‌های مختلف تبلیغات به خوبی قابل مشاهده باشد. نکته دیگر این است که نوشته و تصویر باید با یکدیگر همخوانی داشته باشند.

نمونه لوگو ترکیبی: پوما، پژو و پارس خزر

نتیجه گیری

اکنون که با انواع لوگو آشنا شدیم، بهتر است به سوال ابتدایی این مطلب پاسخ گوییم. بهترین پاسخی که می‌توان داد این است که نمی‌توان یک نوع آرم را به عنوان بهترین انتخاب کرد. آرم‌های موفق بسیاری که در انواع مختلف در سراسر جهان وجود دارند گواه این موضوع هستند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: طراحی لوگو تبلیغات گفته می شود برای طراحی برند شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۷۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شباهت بی‌نظیر زنبور رباتیک به زنبور واقعی

زنبور رباتیک بیونیک‌بی (BionicBee) با وزن ۱.۱۹ اونس (۳۴ گرم) و طول ۸.۶ اینچ (۲۲ سانتی متر)، کوچکترین شی پرنده از شبکه آموزش بیونیک را نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، فستو (Festo)، استاد توسعه اشیاء پرنده بیونیک، از زنبور‌های رباتیک فوق سبک و با ظرافت طراحی شده رونمایی کرد.

این ربات کوچک بیونیک‌بی (BionicBee) نام دارد و بخشی از شبکه یادگیری بیونیک شرکت اتوماسیون آلمان است. این شرکت به توسعه محصولات الهام گرفته از طبیعت شناخته شده است.

این زنبور‌ها می‌توانند به صورت کاملا مستقل با تعداد بالا به عنوان بخشی از یک گروه پرواز کنند. ساختار سبک وزن ثابت بیونیک‌بی مانور و مدت زمان پرواز خوبی را ارائه می‌دهد. در توسعه بیونیک‌بی مهندسان از پروژه‌های قبلی بهره بردند. آن‌ها پیش از این ربات‌هایی را به نمایش گذاشته بودند که از پرستو‌ها و سنجاقک‌ها الگوبرداری شده بودند.

طراحی مولد

این اولین بار است که توسعه‌دهندگان از روش طراحی مولد استفاده می‌کنند. با توجه به چند پارامتر، یک نرم افزار بهترین ساختار را بر اساس اصول طراحی خاص تعیین می‌کند. این روش از کمترین مقدار مواد مورد نیاز برای تولید پایدارترین طرح قابل تصور استفاده می‌کند.

به گفته این شرکت، طراحی سبک وزن آن برای زمان‌های طولانی پرواز و مانور عالی ضروری است. تعامل هوشمند بین موتور‌ها و مکانیک به این معنی است که برای مثال، فرکانس ضربان بال را می‌توان به طور دقیق برای مانور‌های مختلف تنظیم کرد. فرکانس ضربان بال مگس‌های زنبور مصنوعی بین ۱۵ تا ۲۰ هرتز است. بال‌ها با زاویه ۱۸۰ درجه به جلو و عقب حرکت می‌کنند.

فناوری پرواز دقیق

با توجه به ماهیت دست ساز هر زنبور، حتی کوچکترین تغییرات در تولید می‌تواند بر الگو‌های پرواز تأثیر بگذارد. به همین دلیل، زنبور‌ها همچنین دارای یک ویژگی کالیبراسیون خودکار هستند که به هر زنبور اجازه می‌دهد تا پارامتر‌های کنترل کننده بهینه خود را پس از یک پرواز آزمایشی کوتاه شناسایی کنند.

دیگر خبرها

  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • نگاهی به فصل دوم مسابقه معمایی موزیکال «صداتو» / نغمه‌ای در دل معمای موسیقی
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند
  • موزه‌های آنلاین طراحی شد
  • شباهت بی‌نظیر زنبور رباتیک به زنبور واقعی
  • بهترین تبلیغات برای لباس فروشی (8 روش رایگان و زود بازده)
  • (عکس) تصویری جذاب از انبار رنو در تهران در دهه ۵۰
  • شرکت هسل دیزاین
  • برای میکاپ عروس، به کدام آرایشگاه زنانه تهران مراجعه کنیم؟
  • رونمایی از استراتژی آینده چری EXEED در نمایشگاه خودرو پکن